Over Zoet maar Goed

Over Zoet maar Goed

‘Mensen laten genieten van mijn eigen bakcreaties is wat ik graag doe!’

Ik ben Marieke van Doorn en samen met mijn man en twee dochters woon ik in Zeist. Van jongs af aan ben ik gek op bakken. Eerst bakte ik alleen voor familie. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… dus besloot ik om de stap te wagen en Zoet maar Goed op te richten.  Ik wil graag iedereen kunnen laten genieten van mijn zelfgemaakte lekkere en mooie taarten, cupcakes en andere zoete lekkernijen.

Regelmatig volg ik professionele cursussen om nieuwe technieken bij te leren of verder te finetunen:

Zoet maar Goed maakt taarten, cupcakes en zoete lekkernijen voor iedere gelegenheid die daarom vraagt, waarbij ik rekening houd met allergieën en gevoeligheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Blijf je graag op de hoogte? Volg Zoet maar Goed te Zeist op Facebook.

Dank voor uw bezoek aan mijn website en hopelijk tot snel!

Met smakelijke groet,

Marieke